O NAMA

IGRAČKE PLUS = VIŠE OD IGRE

Verujemo da svako dete zaslužuje posebno mesto za istraživanje i maštanje. Zato smo i osnovali Igračke Plus kako bi učestvovali u stvaranju lepšeg sveta za neke male ljude kroz ponudu kvalitetnih proizvode koji bude maštu i osnažuju decu da kroz igru otkrivaju svoj svet.

BRENDOVI

Pre više od 50 godina, KidKraft je započeo sa idejom da podstakne maštovitu igru proizvodnjom igračaka i dečijeg nameštaja. Danas je KidKaft vodeći svetki proizvođač igračaka, poznat po nagrađivanim kućama za lutke i kuhinjama za igru. KidKraft proizvodi prodaju se u više od 90 zemalja, a sada se i Srbija nalazi na tom spisku kroz Igračke Plus.

KidKraft zadovoljava sve sigurnosne standarde u skladu s evropskom direktivom 2009/48/EC o sigurnosti igračaka.

Kroz Igračke Plus, prvi put zvanično u Srbiji možete poručiti i proizvode kompanije Little Bird Told Me.

Ponuda proizvoda uključuje izuzetan izbor igračaka koje podstiču razvojne aktivnosti, inovativne konjiće za ljuljanje i guralice za prohodavanje, upakovane u prelepoj ekološkoj ambalaži.

 

Sa više od 65 godina iskustva, španska kompanija Apli lider je u proizvodnji, marketingu i distribuciji edukativnih proizvoda i kancelarijskog materijala. Pružaju širok asortiman proizvoda vrhunskog kvaliteta. Nakon dugogodišnje saradnje sa školama i učiteljima, osnovali su kompaniju Apli Kids. Glavna ideja kompanije Apli Kids je da deca, kroz igru sa njihovim igračkama i materijalima, prošire svoje znanje i probude umetnika, matematičara, astronauta ili pisca u sebi. Uplovite u svet gde je sve moguće, mesto ispunjeno bojama i oslobodite svoju kreativnost!

  

 

Kompanija Paola Reina decenijama vredno radi na unošenju iluzija u živote dece širom sveta. Ovaj put dozvolio im je da maštaju, sanjaju i stvaraju. Konstantno unapredjuju svoj proces stvaranja i dizajniranja, kao i kvalitet svojih proizvoda. Trenutno pružaju jedan od najraznovrsnijih kataloga sa lutkama u svetu, od klasičnih i modernih lutkica, do lutkica sa mehanizmima i beba za edukaciju. Ova raznolikost omogućila im je da se prošire u više od 20 država. Zavirite sa nama u ovaj prelepi svet - svet lutaka.