Kako da skupljanje igračaka postane igra uz Play&Go

Svi znamo taj osećaj - igračke ispod kreveta, na podu, u korpi za veš, u posudi za hranu našeg ljubimca…Da li smo nešto drugo radili ceo dan osim što smo pospremali igračke i opet još uvek ne možemo da pronađemo onu igračku koja nam baš treba?

Često ne postoji taj neki poseban prostor za igru. Deca vole da donose svoje omiljene igračke iz sobe u dnevni boravak, kuhinju…i nazad u sobu. I tako ispočetka. Više puta dnevno.

Znamo koliko je važna zabavna i kreativna igra naših mališana! Koliko je vole oni, toliko je volimo i mi! Ali ništa manje važno, mada ne baš toliko zabavno, je i skupljanje igračaka nakon što se igra završi.  I da, to nikome nije omiljena aktivnost. 

Bez brige, niste sami u ovome. Zato, zašto ne biste olakšali svom mališanu, ali i vama?

Dobra vest je da postoji način da se skupljanje igračaka pretvori u zabavnu aktivnost zahvaljujući proizvodima belgijskog brenda Play&Go.

Play&Go 2u1 vreća i podloga za igru

Play&Go torbe i prostirke za igru su toliko jednostavni da možete samo da kažete: „Kako do sada ovo nikom nije palo na pamet”.

Prečnik ovih podloga je 140 centimetara, a izrađeni su od visokokvalitetnog pamuka (poly cotton) u skladu sa svetskim standardima zaštite životne sredine. Materijal je čvrst i kvalitetan, tako da uz njih dobijate trogodišnju garanciju.

Ovaj 2 u 1 proizvod brenda Play&Go, pored toga što olakšava odlaganje igračaka, podstiče kreativnu zabavu kod kuće, ali i na svakom drugom mestu! 

Ono što je zaista kul je to što su Play&Go podloge za igru i vreće za odlaganje pažljivo dizajnirane da budu zabavne! Mali istraživači neka se pripreme za avanturu sa divljim životinjama iz svojih snova uz Džungla i Safari Play&Go! Pronađite medu u Kanadi, surfujte u Australiji, prebrojte pingvine na Arktiku uz Play&Go podlogu Mapa sveta! Vožnja po ulici sa svojim malim automobilima u svakoj prostoriji kuće? Da moguće je uz neverovatnu 2 u 1 podlogu sa mapom puta.

Play&Go 3u1 podloga za bebe

Otkrijte i Play&Go podlogu za bebe 3u1, torbu za odlaganje i torbu za pelene.

Podloga za bebe ima prečnik od 120 centimetara i napravljena od GOTS organskog pamuka kako bi bebama pružila maksimalno uživanje i udobnost.

Ova prostirka ima i kajiš za rame koji garanture udobnost kada je koristite kao torbu, a jednostavno je možete okačiti i na kolica. Probajte i zaljubite se u ovu jedinstvenu prostirku za bebe.

 

Kako se sve mogu koristiti Play&Go vreće i podloge za igru?

Uz Play&Go proizvode vaši mališani mogu da istraže ceo svet, osmisle maštovite igre i uživaju u satima kvalitetne zabave na Play&Go mekanoj podlozi za igru!

Odlično rešenje je što se jednim potezom podloga pretvara u vreću za igračke - san svih roditelja! Može poslužiti i kao torba za skladištenje igračaka i za nošenje omiljenih dinosaurusa, plišanih životinja, lutaka, kockica i slagalica. 

Jer, sve nam je potrebno!

Pored toga, praktična je za sve roditelje koji znaju da je uvek potrebno spakovati i malo više od potrebnog, jer ova 2 u 1 podloga za igru i vreća za skupljanje igračaka može se koristiti i kao putna torba za igračke - za vikend kod bake i deke, odlazak na piknik ili na kraći ili duži odmor.

Konačno možemo da odahnemo jer se odlaganje igračaka uz Play&Go pretvara u pravu zabavu! Mi ih obožavamo, sigurni smo da ćete ih vi. Izaberite jednu i javite nam utiske! 

Spremni smo za druženje, jer vreme je da se zaigramo zajedno! 

Dodaj komentar

Komentari se moderišu pre objave